kejar cita-cita hingga ke awan yang paling tinggi,biar terkena awan yang paling rendah...!

Sunday, 19 June 2011

DESIGN BARU UNTUK BLOG AKU

assalamualaikum....


hey you....blog dah lain dah!


cool kan??hehe....rasa cm baru jer buat blog...like cm budak yg tak tahu selok belok blog...rasa baru nak berjinak2 dgn benda yg famous dikalangan anak2 remaja ni...pejam celik pejam celik dah berbulan2 da blog aku ni...cam baru jak semalam aku bt blog!mula2 dulu satu pun aku xtau...kerja aku asyik baca blog akak2 comel nie fatin liyana & irine nadia marcello ! hah....sesapa blogger yg xknl dorg ni aku rasa korg xlayak jdi blogger la...haha!(ayat kejam tul xpasal2 kena bantai)maaf2!!


erk!!!jappppp....opppssssss!dah lari dari tajuk....can u believe it!ko tgk dah speaking dah aku....
stop asha stop!!jgn merepek....alah ni mesti sbb budak nie meelo chinchau !! dia birthday hari ni tau...umur dah mencecah 22 tahun!dah tua dah ko umar....apa pun aku ucapkan SELAMAT HARI JADI!SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZKI....CEPAT2 CARI PASANGAN!haha....merepek lagi....


hah!tgk da lariiii jauhhhhhhhhh dah dari tajuk....dah2 aku rasa baik aku berhenti menaip sebelum keluar semua fakta2 karut!!!




p/s:sedang ketawa sorang2 !! jgn tnya knp sbb aku pun xtau....

4 comments:

  1. yap!baru beberapa bulan...
    klu ada silap boleh la tegur2 yer!!

    ReplyDelete
  2. cehh~ terer sdh sis bloging? :)
    makin cantik yunk..!

    ReplyDelete